KÜTBOya TOBBdan akreditasyon belgesi

KÜTBOya TOBBdan akreditasyon belgesi


KÜTAHYA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB), Kütahya Ticaret Borsasına (KÜTBO) akreditasyon belgesi verildi.
     Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankarada düzenlenen 8inci Dönem Oda Borsa Akreditasyon Sertifika Töreninde, daha akreditasyon belgesi alan 28 oda ve borsayla akredite oda ve borsa sayısının 129a ulaştığını bildirdi.
     Özel sektöre hizmet edebilmek için buna layık hizmet kapasitesine sahip olunması gerektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:
     Akredite olan oda ve borsaları, 5 yıldızlı olarak tanımlıyorum. Bugün 5 yıldızlı otel müşterisine nasıl hizmet veriyorsa 5 yıldızlı oda ve borsalar da bu kalitede hizmet verecek. Oda ve borsalar hep bir adım önde olmalıdır. Siz hep bir adım önden gideceksiniz ve özel sektörü ileriye taşıyacaksınız. Yani takip eden değil yönlendiren, pasif değil aktif, hizmet eden, hizmet üreten olacaksınız. İşte o zaman proje üretmek isteyen, yatırım ve ihracat yapmak isteyen size gelir, personelin vizyonu arttıkça oda ve borsaların da vizyonu artar.
     TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete de akreditasyon çalışmalarına, oda ve borsaların hizmetlerinin kalitesini mükemmele ulaştırmak amacıyla başladıklarını belirtti.
     Daha sonra, akredite edilen 28 oda ve borsanın temsilcilerine, sertifikaları takdim edildi.
     Sertifikayı Hisarcıklıoğlundan lana KÜTBO Başkanı Ahmet Altınkaya, akredite borsa olarak hizmet kalitesinin arttığını ve yapılmakta olan yeni KÜTBO hizmet binasının faaliyete geçmesiyle hizmet kalitesinin daha da artacağını ifade etti.
     Törende KÜTBOyu temsilen Meclis Başkanı Ali Berber, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Necati Gültekin ve İbrahim Durmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üye Hakan Karaaytaç, Genel Sekreter Vekili Yasemin Yol ve Akredite Sorumlusu Ahmet Gözel hazır bulundu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber KÜTBOya TOBBdan akreditasyon belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER