Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -AK Parti Çardak Belde Teşkilatında tanışma toplantısı


ÇANAKKALE (A.A) - Geçtiğimiz günlerde atanan AK Parti Çardak Belde Teşkilatında, tanışma toplantısı düzenledi.
     AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri Eyüp Yılmaz ile Ayhan Arslan, Çardak Belde Teşkilatını ziyaret ederek, tanışma toplantısına katıldı.
     Gürşen, burada yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde atanan belde yönetimini ziyaret ettiklerini belirterek, çalışmalarının her anlamada devam ettiğini söyledi.
     Uzun kış gecelerini değerlendirmek amacıyla bir takım projelerimiz var, bunlarla ilgili konuları belde başkanımız Mehmet Ali Kırcalar ve yönetim kurulundaki görevli arkadaşlarla paylaştık diyen Gürşen, Bizim parti olarak yürüttüğümüz bir politika var. O da vatandaşlarımızı sadece seçim dönemi değil her zaman ziyaret etmek, bunu da yapıyoruz diye konuştu.
    
     -Yılmaz, TİKAda görev yapacak-
    
     Gelibolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Galip Yılmaz, Başbakanlıka bağlı olan Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansında (TİKA) görev yapacak.
     Yılmaz, yaptığı açıklamada, bir yardım kuruluşu olan İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile gönüllü olarak yürüttükleri, Somali Tarım Okulu Projesi kapsamında Somaliden gelen öğrencilere tarım eğitimi verdiklerini anımsattı.
     Yaklaşık bir ay kadar önce de İHH Vakfı görevlileriyle birlikte Somali ve Kenyaya yapılacak tarım okulunun yer seçimi için bu ülkelere gittiğini ifade eden Yılmaz, şuhları kaydetti:
     Bu proje Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağın dikkatini çekmiş ve TİKAdan bu projenin İHH ile birlikte yürütülmesini, projede çalışan personelin de TİKAda görevlendirilmesini istemiş. Bu durum bana iletildi. Ben de büyüklerimle yaptığım istişare neticesinde bu görevi kabul ettim. İnşallah bundan böyle TİKa adına, dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan mazlum halkların yardımına koşmaya ve ülkemizin adını büyük projelerle duyurmaya çalışacağım.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER