Maçın ardından

Maçın ardından -Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Aykan Atik: İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyorduk ama olmadı -Kayseri Erciyesspor Yardımcı Antrenörü Cengizhan Baskın: Ne kadar favori olursanız olun, mücadele etmeden maç kaz


KAYSERİ (A.A) - Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Aykan Atik, İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyorduk ama olmadı dedi.
     Atik, 3-1 kaybettikleri Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, kendi açılarından iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, Oyuncularımız iyi mücadele etti. Bu konuda hepsine teşekkür ediyoruz. Futbolda 90 dakika bitmeden bırakmamak gerekiyor. 85. dakikada yediğimiz 2. golden sonra oyuncularımızın moral ve motivasyonu düştü diye konuştu.
    
     -Kayseri Erciyesspor cephesi-
    
     Kayseri Erciyesspor Yardımcı Antrenörü Cengizhan Baskın ise kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
     Ne kadar favori olursanız olun, mücadele etmeden maç kazanılmıyor. İlk yarı mücadele etmedik ve zor anlar yaşadık. İkinci yarı oyuncularımız çıkıp iyi oynadılar ve sonucu elde ettiler. Ankaragücünü de tebrik ediyoruz.
     Bu arada her iki takımın teknik direktöleri maçın 90+4. dakikasında oyundan atıldıkları için, basın toplantısına yardımcı antrenörler katıldı.
    
     Muhabir: Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER