Maçın ardından

Maçın ardından -Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: Oyuncularım gerçekten maçın başından sonuna kadar çok güzel bir mücadele gösterdi -Adana BOTAŞ Baş Antrenörü Akkaya: Aldığımız mağlubiyet kadar taraftarların


HATAY (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Adana BOTAŞı 87-65 yenen Homend Antakya Belediyesinin başantrenörü Hakan Acer, Oyuncularım gerçekten maçın başından sonuna kadar çok güzel bir mücadele gösterdi dedi.
     Acer, Antakya Spor Salonundaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, genel olarak maçın hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirtti.
     Oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Acer, şunları söyledi:
     İkinci periyotta oyuncularımız savunmada biraz düştüler. Bu da rakip takımın sayılar bulmasına sebep oldu. Rakip takım sayı farkını 10a kadar indirdi. Sonra tempomuzu yükselterek tekrar toparlandık ve iyi sayılar bulduk. 3. periyotta takımımız birlikte hareket etmeye başladı. bu da maçı farklı bir şekilde kazanmamızı sağladı. Oyuncularım gerçekten maçın başından sonuna kadar çok güzel bir mücadele gösterdi. Adana BOTAŞı da oyunlarından dolayı tebrik ederim.
    
     -Adana BOTAŞ cephesi-
    
     Adana BOTAŞ Başantrenörü Aziz Akkaya ise Homend Antakya Belediyesini aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ettiğini söyledi.
     Maçta istedikleri performansı gösteremediklerini belirten Akkaya, Maçın ertelenmesi oyuncularımızın konsantrasyonunu bozdu. Aldığımız mağlubiyet kadar taraftarların yaptığı küfürler bizi çok üzdü. Sonuçta burada bir takımın galip gelmesi lazım. Taraftarları kınıyorum. Herkesin biraz daha ciddi olması lazım. Takımın, hakemin, organizasyonun ciddi olması lazım ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Emin Sansar - Halit Demir / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER