Maçın ardından

Maçın ardından -TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Artun: Bizim için en büyük mücadele oyuncularımızı maçlara konsantre etmek oluyor -Galatasaray Başantrenörü Memnun: Bugün itibariyle lig şampiyonluğuna odaklandık


ANKARA (A.A) - TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Kaan Artun, Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 87-47 mağlup oldukları Galatasaray maçıyla ilgili Bizim için en büyük mücadele oyuncularımızı maçlara konsantre etmek oluyor dedi.
     Artun, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin sona ermesine 2 hafta kala karşılaştıkları Galatasaray maçından farklı mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.
     Galatasarayın gücünün herkes tarafından bilindiğini kaydeden Artun, Rakibimizin daha farklı oynamasını bekleyemezdik. Bizim için en büyük mücadele oyuncularımızı maçlara konsantre etmek oluyor. Çünkü ligde kalmayı haftalar öncesinden garantilemiştik. Play-off umudumuz da kalmayınca oyuncularımız 2-3 haftadır maçlara konsantre olmakta zorlanıyor diye konuştu.
     Artun, ligin son maçında haftaya Beşiktaş ile karşılaşacaklarını ifade ederek, bu maçı kazanarak sezona galibiyetle veda etmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     -Galatasaray cephesi-
    
     Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise sezon öncesi kendilerine 3 aşamalı bir plan belirlediklerini anımsattı.
     Türkiye Kupasını kazanarak ilk aşamayı iyi geçtiklerini belirten Memnun, şunları söyledi:
     İkinci aşamamız Avrupa Ligiydi. Başlarda çok iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyoruz ama sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Şimdi üçüncü aşamaya geldik. Türkiye Ligi şampiyonluğu. Bugün itibariyle Türkiye Ligi şampiyonluğuna odaklandık. Artık tamamen bu noktaya yönelik çalışmalar yapacağız. Bu yönden TED Kolejliler karşısında iyi bir sonuç aldık. Gelecek maçlarımızı düşünmeye başladık.
     Bir gazetecinin Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımının FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final maçında Rusya ekibi Ekaterinburga mağlup olarak Avrupa ikincisi olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz- sorusuna Memnun, Fenerbahçe çok iyi bir performans sergileyerek finale kadar yükseldi. Finale kadar çıkmak büyük bir başarı. Ekaterinburg oldukça zorlu bir ekipti. Çok zor bir takım. Fenerbahçeyi final oynadığı için kutlamak lazım yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER