Malatyada spor

Malatyada spor -Ampute Futbol Süper Liginde mücadele eden Malatya Bedensel Engellilerspor, ev sahipliğini yaptıkları ilk maçta mağlubiyet almanın üzüntüsünü yaşıyor


MALATYA (A.A) - Ampute Futbol Süper Liginde mücadele eden Malatya Bedensel Engellilerspor, ev sahipliği yaptıkları ilk maçta mağlubiyet almanın üzüntüsünü yaşıyor.
     Antrenör Ruhi Arslanboğa, İstanbul Özürlüler Spor Kulübünü konuk ettiklerini hatırlattı. İlk karşılaşmanın kendileri için önemli olduğunu belirten Arslanboğa, İlk hafta Gaziantepten puanla döndük. Güzel bir hava yakalamıştık. Sahamızda da galip gelmek istiyorduk, maalesef olmadı. Güzel oyunumuz vardı ama sonuca yansımadı dedi.
     Lige verilecek bir hafta arada daha da iyi çalışarak kaybedilen puanı telefi etmeyi amaçladıklarını belirten Arslanboğa, sahalarında İstanbul Yeditepe Engellilerspor ile karşılaşacaklarını kaydetti. Arslanboğa, Her şeyi unutup bu maça adapte olmalıyız. Ampute futbolu adına çok güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Artık maçlarımızı izlemeye seyirciler geliyor. Bu da bizlere moral oluyor. Takım olarak hedef ilk 3 sıralarda yer almak. Bunu da başaracak güçteyiz diye konuştu.
    
     -Voleybol-
    
     Türkiye Aroma Erkekler 3. Lig (C) Grubunda mücadele eden Esenlik Malatya Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Hatay Payas Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Sezona Yeni Osmaniyespor mağlubiyetiyle başlayan Esenlik Malatya Belediyespor, evinde karşılaştığı ligin güçlü takımlarından 68 Aksaray Belediyesporu 3-2 yenerek ilk puanlarını almıştı.
     Esenlik Malatya Belediyespor Antrenörü Kamil Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını ancak kendi sahalarında galip geldiklerini hatırlattı. 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında sonuca rağmen vasat bir oyun sergilediklerini kaydeden Özbey, 2 haftadır istediğimiz oyunu bir türlü oynayamadık dedi. Özbey, deplasmanda oynayacakları Hatay Payas Belediye karşılaşmasına iddialı hazırlandıklarını, iyi bir sonuç alarak avantaj yakalamak istediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER