Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarını 307

Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarını 307 bin kişi ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Valiliği ile Malatya Belediyesi işbirliği düzenlenen Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarına 307 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.
     Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye binası yanındaki fuar alanında 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarı yaklaşık 307 bin 880 kişi gezdi. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, kitap fuarının amacına ulaştığını belirterek, gelecek yıl daha kapsamlı bir fuar hazırlığı içinde olacaklarını vurguladı.
     Her kesime hitap eden fuarın hareketli geçtiğini ifade eden Nalçacı, katılımcı yayınevleri ve ziyaretçilerin de fuardan memnun kaldığını kaydetti.
     "Barışın Dili Okumaktır" temasıyla düzenlenen fuara, 267 yayınevi, 147 ulusal yazar, 11 gazeteci-yazar ve 26 Malatyalı yazarın katıldığını anımsatan Nalçacı, fuara Kahramanmaraş, Elazığ, Adıyaman, Bursa, Konya, Sivas, Diyarbakır ve Kayseriden ziyaretçilerin geldiğini belirtti. Nalçacı, "Fuarın bölgesel anlamda kendini kabul ettirmesi bizleri gerçekten mutlu etti. Başta Malatya Valimiz Vasip Şahin ile Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere fuara emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Malatya
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarını 307 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER