Manisada bayramlaşma

Manisada bayramlaşma


MANİSA (A.A) - Ramazan Bayramı dolayısıyla Manisa Öğretmenevinde bayramlaşma töreni yapıldı.
     Bayramlaşma törenine CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel ve Sakine Öz, MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Vali Halil İbrahim Daşöz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Belediye Başkan vekili Hüseyin Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Doğru ile daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri askeri erkan katıldı.
     Bayramlaşma töreninde gazetecilere açıklamada bulunan Vali Daşöz, Ramazan Bayramının coşkusunu, mutluluğunu Manisada toplumun her kesimiyle yaşadıklarını belirtti.
     Bayramların birlik, beraberlik, bir araya gelme, ziyaretler gerçekleştirme, dayanışma, sevgi, dostluk, kardeşlik günleri olduğunu ifade eden Vali Daşöz, şunları söyledi:
     Bütün Manisa halkının Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum. Onlara aileleriyle, sevdikleriyle birlikte güzelliklerle, mutluluklarla, huzur dolu bir Bayram diliyorum. Bugün ülkemizin her yerinde bu havanın en güçlü bir şekilde yaşanacağına inanıyorum.
     Öğretmenevindeki törenin ardından Vali Daşöz ve beraberindeki protokol üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde 0-12 yaş arası çocuklara hizmet veren Sevgi Evlerinin ziyaret ederek, çocukların bayramlarını kutlayarak, çocuklara eşitli hediyeler verdi.
     Bayram ziyaretleri, Manisa Belediyesi İsmail Muammer Cider Dinlenme ve Huzurevi ile Manisa Özel Huzurevi Vakfında kalan yaşlılar ile bayramlaşma ile devam etti.
     Vali Daşöz ve beraberindeki protokol üyeleri, son olarak 1993 yılında Batmanda şehit olan er Selçuk Avcının ailesi ile 2006 yılında Mardin Diyarbakır yolunda araç kazasında gazi olan er Raşit Kurtoğlunu ziyaret ederek bayramlaştı.
     Soma ilçesinde de Ramazan Bayramı dolayısıyla öğretmenevinde yapılan törene AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma Kaymakamı Abdulkadir Karataş, Soma İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı İbrahim Kılınç, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergenenin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, belde belediye başkanları, daire amirleri, sendikacılar ve gaziler katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar/ Soner Övümlü
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Manisada bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER