Medya

Medya-İşe yoğun ilgi -Balkanlardaki 6 ülkede yayımlanan Balkan Günlüğü gazetesi çalışanları Medya-İşe üye oldu -Sendikaya üye olan gazeteciler arasında AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait de bulunuyor -Milletvekili Sait:


İZMİR (A.A) - İzmirde çıkarılan ve Balkanlardaki 6 ülkede yayımlanan Balkan Günlüğü gazetesinin çalışanları, Medya İşçileri Sendikasına (Medya-İş) üye oldu.
     Buca ilçesinde bulunan gazete binasındaki törende konuşan Balkan Günlüğü gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevilay Sait, yayım hayatına 2007 yılında İzmirde başlayan Balkan Günlüğü gazetesi olarak Balkanlardaki 6 ülkede faaliyet gösterdiklerini anlattı.
     Medya-İşin önümüzdeki dönemde medya ve çalışanlarına yönelik önemli çalışmalar yapacağına inandıklarını kaydeden Sait, Çalışanlarımızla birlikte sendikanın bir ferdi olmaya karar verdik. Medya-İşe üye olmaktan mutluluk duyuyoruz dedi.
     Balkan Günlüğü gazetesi Başyazarı ve AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait ise hem milletvekili hem de sarı basın kartı sahibi bir gazeteci olarak Medya-İşe üye olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.
     Sendikalaşmanın önemine dikkat çeken Rifat Sait, şöyle konuştu:
     Medya İşçileri Sendikasının basın sektöründeki boşluğu dolduracağına inanıyorum. Anadolu Ajansı çalışanlarının önderliğini yaptığı Medya-İşe mensup olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sendikanın önümüzdeki yıllarda Türkiyede önemli çalışmalar yapacağına inandığımız için üye olduk. Meclisin içinde basının temsilcisi olarak elimizden geleni yapacağımızı buradan söylüyorum. Balkan Yayın Grubu olarak bütün arkadaşlarımızla Medya-İşe üye olmaktan mutluyuz. Mecliste, sendikanın temsilcisi olacağım.
     Rifat Sait, Sevilay Sait ile Balkan Günlüğü gazetesi çalışanları daha sonra Medya-İşe üyelik formunu doldurarak, sendika yetkililerine teslim etti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER