Meram Belediye Başkanı Kalaycı

Meram Belediye Başkanı Kalaycı Meramda İftara konuk oldu


KONYA (A.A) - Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, sanatçı Uğur Işılak ve Yrd. Doç. Dr. Ali Ögenin birlikte hazırlayıp sundukları Meramda İftar programının konuğu oldu.
     Kalaycı, 1 ulusal ve 4 yerel televizyondan yayınlanan programda, Ramazanda yaptıkları programlar vehizmetler konusunda açıklamalarda bulundu.
     Vatandaşların Ramazanı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için farklı etkinlikler düzenlediklerini belirten Kalaycı, dar gelirli ailelere yönelik gıda paketi ve iftariyelik dağıtımlarının devam ettiğini söyledi.
     Sosyal belediyecilik adına yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Kalaycı, her yıl açtıkları meslek edindirme kurslarıyla binlerce kişiyi meslek sahibi yaptıklarına dikkati çekti.
     Her yıl bin 500e yakın kişinin eğitim gördüğünü dile getiren Kalaycı, Bu kurslarımız sadece ilçemizde değil Kardeş Şehir protokolü kapsamında Bosna-Hersekin Hadzici ilçesinde de hizmet vermektedir. 2 yılda yaklaşık bin 100 Boşnak kardeşimizi kurslarımızdan mezun ettik. Bunların yaklaşık 200üne Türkçe dersi verdik diye konuştu.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Meram Belediye Başkanı Kalaycı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER