Mersin Büyükşehir Belediyesine operasyon iddiası

Mersin Büyükşehir Belediyesine operasyon iddiası -Belediye Meclis Üyesi Özdemir: Mersin Büyükşehir Belediyesinin hiçbir birimine polis tarafından bir baskın yapılmamıştır, bu yönde çıkan haberler de gerçeği asla yansıtmamaktadır


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesinin CHPli Meclis Üyesi Nuri Özdemir, belediyeye polis ekiplerince baskın yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Özdemir, Mersin Büyükşehir Belediyesi adına yaptığı yazılı açıklamada, bazı haber sitelerinde belediyeye polis ekiplerince baskın yapıldığı, Fen İşleri Daire Başkanlığının birçok dosyasına polis tarafından el konulduğu yönünde haberler çıktığını belirtti.
     Haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
     Mersin Büyükşehir Belediyesinin hiçbir birimine emniyet tarafından bir baskın gerçekleşmemiştir. Bu haberi yayınlayan siteler daha sonra haberi, Polis baskını yok, Sayıştay denetimi var şeklinde düzeltmişlerdir. Ancak bu düzeltme, kendileri açısından daha vahim bir gerçeği ortaya koymaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sayıştay müfettişleri tarafından ilk defa denetlenmiyor. Kaldı ki; Sayıştay müfettişi yaklaşık 2-3 aydır belediyemizde denetimlerde bulunmaktadır. Bunu yeni bir habermiş gibi sunmanın anlamı olmadığı gibi, bütün belediyeler Sayıştay denetimine tabi tutulmaktadır. Kısacası habercilerin haber yaparken biraz daha dikkatli ve objektif olmalarını bekliyoruz. Aksi takdirde kendi kendilerini yalanlamak ve kamuoyunda inandırıcılıklarını kaybetmek durumunda kalırlar. Tüm basın ve kamuoyu bilsin ki, Mersin Büyükşehir Belediyesinin hiçbir birimine polis tarafından bir baskın yapılmamıştır, bu yönde çıkan haberler de gerçeği asla yansıtmamaktadır.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Mersin Büyükşehir Belediyesine operasyon iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER