MESKİ atletizm takımı kurdu

MESKİ atletizm takımı kurdu


MERSİN (A.A) - Mersinde daha önce futbol, boks, muay thai, briç, amerikan futbolu gibi branşlarında faaliyet gösteren MESKİ Spor Kulübü, atletizm takımını da kurdu.
     MESKİden yapılan açıklamaya göre, kulübün atletizm takımın antrenörlüğüne yıllarını bu spora vermiş Fahri Özen ve Halil Oğuz getirildi.
     Atletizm takımının kurulmasıyla Mersin atletizminin önde gelen isimleri Cemal Ulakçı, Halil Oğuz, Fahri Özen ve Muzaffer Tolununda aralarında bulunduğu heyet, MESKİ Genel Müdürü ve MESKİSPOR Kulübü Başkanı Kamil Ülgeni makamında ziyaret etti.
     İlk etapta 16 yaş altı erkekler ve yıldız erkekler kategorilerinde faaliyet gösterecek kulüp, ilk yapılacak olan kros ligi yarışlarına da katılacak.
     Kamil Ülgen, buradaki konuşmasında, spor kulüplerinin toplum yararına hizmet veren kuruluşlar olduğunu belirtti.
     Ülgen, sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde, spor ahlakına ve disiplinine sahip başarılı, sağlıklı nesiller ve sporcular kazandırılması için gençlere destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade ederek, hedeflerinin bölgede bulunan gençleri spor camiasına katmak ve mevcut başarılı sporculara sahip çıkmak olduğunu kaydetti.
     Mersini ve Türkiyeyi sportif yarışmalarda başarıyla temsil etmek istediklerini ifade eden Ülgen, şunları kaydetti:
     Yıllardır kapısına kilit vurulan atletizmi tekrar canlandıracağız. Sporun tüm branşlarında liglere katılmak için çabalıyoruz. MESKİ olarak atletizm takımını da kurduk. Sporcularımızın bizleri başarıyla temsil edeceklerinden hiçbir kaygımız bulunmamaktadır. İl düzeyi, ülke geneli ve uluslararası sportif organizasyonlardaki başarıları göz önüne alınarak takım ve sporcularına maddi ve manevi desteğini esirgemeyeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcanın, sporun önde gelen isimlerini, Akdeniz Oyunları kapsamında yapılacak olan tesislerde geleceğin altın sporcularını yetiştirme hedefiyle şimdiden yoğun bir hazırlık sürdürmemizi her fırsatta bize söylüyor. MESKİ Spor Kulübümüz mevcut spor altyapısı ve genç sporcuları ile gelecek yıllarda çok daha büyük başarılarla adını duyurmayı hedefleyen bir kulüp olma yolunda hızla ilerliyoruz.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MESKİ atletizm takımı kurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER