MHP Genel Başkan Adayı Çakar:

MHP Genel Başkan Adayı Çakar: -Türkiye ve dünya, MHPnin son derece özgür, saygın, demokratik bir kongre yapacağını seyredecek ve izleyecek


AKSARAY (A.A) - MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Çakar, MHPnin son derece özgür, saygın ve demokratik bir kongre yapacağını söyledi.
     Çakar, partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Rıfkı Karabatak ve partililerle görüştü. Çakar, burada yaptığı açıklamada, MHPnin 4 Kasım 2012de yapacağı kongrede genel başkan adayı olduğunu söyledi.
     Ülkücü delege kardeşlerimiz teveccüh gösterirlerse, Cenabı Hak takdir ederse, böyle bir görevi onurla ve şerefle yapmaya talibim diyen Çakar, bunun demokratik bir yarış olduğunu vurguladı.
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin de bu demokratik anlayışı ortaya koyacağına inandığını ifade eden Çakar, 4 Kasım 2012de Türkiye ve dünya, MHPnin son derece özgür, saygın, demokratik bir kongre yapacağını seyredecek ve izleyecek dedi.
    
     -Sadi Somuncuoğlunun engellenmesi-
    
     Çakar, bir gazetecinin eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlunun Cumhurbaşkanı adaylığının engellenmesi girişimine ilişkin sorusu üzerine, Çok talihsiz bir olaydır. O olayda hepimizin kusuru vardır diyerek, şunları kaydetti:
     Şimdi Sadi Beyin müracaatı söz konusudur. Müracaatını yapmış olmasına rağmen oraya gelmiş, oraya gelmemesi gerekiyordu. Ben yakinen kendisini takip ettim. Genel Merkezden yanına bindim, Meclise kadar beraber aynı araçta geldim. Abi lütfen buraya gelme, çünkü burada basın var. Sizin müracaat yapmanız istenmiyor. Orada kargaşa olacak dedim. Ama Sadi Abi geldi. Arabadan indi, inmese o nahoş olaylar olmayacaktı. İlk defa bu konuda basına açıklama yapıyorum. Arabadan indi. Bir şey diyemeyiz, Sadi Abi bizim büyüğümüz. İndi, şöyle bir yürüdü, geldi, bindi. İşte o olay bizi o gün barajın altına indirdi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy / Adem Koçak
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı Çakar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER