MHP Genel Kurultayına doğru

MHP Genel Kurultayına doğru -MHP Erzurum İl Başkanı Kaya: Milliyetçi Hareket Partisinin felsefesi, devletimizin bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin birlik ve beraberliğini esas almaktan ibarettir


ERZURUM (A.A) - MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluş felsefesinin, devletin bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin birlik ve beraberliğini esas almaktan ibaret olduğunu bildirdi.
     Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, amacı dürüst bir siyaset anlayışıyla, adaleti ve hakkaniyeti esas alan bir yönetim anlayışını tesis etmek, toplumsal barış ve huzuru hakim kılmak olan MHPnin 4 Kasım 2012 tarihinde genel kurultayını yapacağını belirtti.
     Yapılacak olan kongrede, Erzurum Teşkilatı olarak, Genel Başkan Devlet Bahçeliyi destekleyeceklerini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluş felsefesi, devletimizin bölünmez bütünlüğü Türk milletinin birlik ve beraberliğini esas almaktan ibarettir. Bu felsefeyle ülkemizin içinde bulunduğu duruma baktığımız zaman, ülkemizin bu şartlar altındayken Milliyetçi Hareket Partisine her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu görmekteyiz. İçeriden ve dışarıdan destek alarak milletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan, bölücü vatan hainleri, çoluk çocuk demeden her gün vatan evlatlarımızı şehit ederek, masum insanlarımızın kanına girmekten tereddüt etmemektedirler.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber MHP Genel Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER