MHP Milletvekili Şekerden, Erzurumlular Derneğine ziyaret

MHP Milletvekili Şekerden, Erzurumlular Derneğine ziyaret


BİLECİK (A.A) - MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.
     Şeker, ziyarette yaptığı konuşmada, Bilecikin ülkenin birlik ve beraberliği konusunda hiçbir problemin bulunmadığının göstergesi olduğunu belirterek, Türkiyede kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bozulması için uğraşan şer güçlerin bulunduğunu öne sürdü.
     "Çözüm süreci" ve "akil insanlar" konusuna ilişkin söylenecek çok fazla sözünün olmadığını dile getiren Şeker, şöyle konuştu:
     "Bu vatan, hepimizin ancak bu süreçte çok değişik şeyler oluyor. Birileri bir şey yapmak istiyor ama ne olduğunu anlayamıyoruz. Mesela, TC ibaresinin kullanılmasında ne rahatsızlık var- Kim, niye rahatsızlık duyuyor- Bir şeyler değişiyor ama Türkiyenin her kesiminden vatandaşlar, sabırla ne olacağını bekliyor. Barışın olmasını, anaların ağlamamasını kim istemez. Ancak karşı tarafı çok samimi görmüyorum. İnşallah bu sürecin sonu iyi olur ama ben sonunu iyi görmüyorum. Etle tırnak gibi olmuş bir Türkiye Cumhuriyetinden bahsediyoruz. O kadar birbirimize girmişiz ve bağlanmışız ki, bizi ayırmak mümkün değil. Bir bütünüz, bunu belli bir kesim yapıyor. Türkiyede böyle bir ayırım yok. Türkiyede kimse bu milleti kolay kolay bölemez."
     Dernek Başkanı Lütfü Akyüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Ziyarette, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen ve Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Milletvekili Şekerden, Erzurumlular Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER