MHP Sakarya Milletvekili Kutluata:

MHP Sakarya Milletvekili Kutluata: Kentsel dönüşüm belli bir program ve plan dahilinde yapılmalı


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, kentsel dönüşümün belli bir program ve plan dahilinde yapılması gerektiğini söyledi.
     Kutluata, yaptığı yazılı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 5 Ekim tarihinden itibaren kamu binalarından başlayan yıkımlara değinerek, yasal dayanağa bağlanan kentsel dönüşüm çalışmalarının ülke genelini kapsadığından deprem bölgelerinin önceliği olduğunun açık olduğunu ifade etti.
     Sakaryalıların haklarının imkansızlıklar mazeretine muhatap edilmemesi gerektiğini belirten Kutluata, Yasal dayanağa bağlanan kentsel dönüşüm çalışmaları ülke genelini kapsadığından deprem bölgelerinin önceliği olduğu açıktır. Şehrimizin bu bakımdan değerlendirilmesi ve öncelikli olarak programa alınması gerekir diye belirtti.
     Kutluata, Sakaryanın birinci deprem kuşağında bulunduğu için kentsel dönüşüm programı ve planını açıklanması gerektiğini belirterek, Kentsel dönüşüm programı takvime bağlanmalı, kamuoyunun ve basının konuyu takibi kolaylaştırılmalıdır dedi.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber MHP Sakarya Milletvekili Kutluata: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER