Milletvekili Soysal, vatandaşların sorunlarını dinledi

Milletvekili Soysal, vatandaşların sorunlarını dinledi


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun ilçesindeki halk günü programında vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Soysal, AK Parti Sorgun İlçe Teşkilatındaki programda gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlarla yüz yüze gelip sorunlarını dinlemekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.
     Bunun için halk günü düzenlediklerini belirten Soysal, Vatandaşlarımızın sorunu olabilir ancak sorunlarını iletmek için Ankaraya kadar gelmelerini istemiyoruz. Gelmeleri de zaten mümkün olmuyor veya fırsat bulamıyorlar. Biz de bu sebeple ilçelerimizde halk toplantıları düzenleyerek vatandaşımızın sorunlarını dinleyip çözmeye gayret ediyoruz. Sorunları burada çözülebilirse çözüyoruz, çözemezsek gerekli notları alıp Ankarada çözmeye çalışıyoruz dedi.
     Sorguna Bozok Üniversitesi bünyesinde 4 yıllık Hayvancılık Yüksek Okulunun kurulacağını bildiren Soysal, şunları kaydetti:
     Bu okulumuzun yapımı için tüm işlemler tamamlandı. Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçardan söz aldık. En kısa zamanda yapımına başlanacak. Bunun haricinde bir de yine 4 yıllık Havacılık Yüksek Okulu yapılacak. Bununla ilgili girişimlerimiz de sürüyor. Sorguna yapılacak olan yeni hastanenin temeli ise nisan ayı içerisinde atılacak. Yeni hastanemizin yapılmasıyla birlikte Sorgunda sağlık konusunda yeni bir adım daha atılmış olacak. Ayrıca son günlerde Sorgunda vatandaşların dilinden düşürmediği PTTdeki personel sıkıntısını da en kısa zamanda gidereceğiz.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Milletvekili Soysal, vatandaşların sorunlarını dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER