Mor

Mor-Beyaz Spor Kulübünden Vali Düzgüne ziyaret


ORDU (A.A) - Ordu Mor-Beyaz Spor Kulübü başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Ordu Valisi Orhan Düzgüne nezaket ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette kulüp başkanı Yaşar Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
     Ziyarette konuşan kulüp başkanı Yaşar Pamuk, Orduda faaliyetlerini sürdüren kulübün ciddi başarılara imza attığını belirtti.
     Kulüp çatısı altında birden fazla branşın yapıldığını ve yüzlerce gencin spor yapma imkanı bulduğunu ifade eden Pamuk, Bu anlamda amatör spora ciddi katkımız olduğunu düşünüyoruz. Şu ana kadar Türkiye ve Avrupada ciddi dereceler elde etmiş sporcular yetiştirdik. Bundan sonra da yetiştirmeye devam edeceğiz dedi.
     Kulübün son dönemde kano sporuna ağırlık verdiğini ve bu anlamda yeni sporcular yetiştirmeye başladığını ifade eden Pamuk, şunları kaydetti:
     Orduda bir yıldan fazla faaliyetlerini sürdüren kulübümüz, her geçen gün kendisini yeniliyor ve onlarca gencin spor yapmasına imkan sağlıyor. Kulübümüz çatısı altında tekvando, kano, kickboks ve tenis gibi branşlarda spor faaliyetleri yürütülüyor. Önümüzdeki süreçte bu branşlara yenilerini de eklemeyi hedefliyoruz. İnşallah bu anlamda hedeflerimize ulaşırız. Kulübümüz, yetiştirdiği sporcular ve aldığı başarılarla hep örnek olmuştur. Bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir.
     Pamuk, kulübe bütün Orduluların destek vermesini beklediklerini sözlerine ekledi.
     Ordu Valisi Orhan Düzgün ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kulüp yöneticilerini, antrenörlerini ve sporcularını tebrik etti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER