Muğla Ölüdenizde 6 şiddetindeki deprem

Muğla Ölüdenizde 6 şiddetindeki deprem -Fethiye Belediyesine ait güvenlik kameraları, kentin farklı yerlerinde deprem sırasında vatandaşların yaşadığı paniği kaydetti -Bir işyeri sahibinin uyurken yakalandığı deprem anındaki


MUĞLA (A.A) - Muğla Ölüdenizde dün meydana gelen 6 şiddetindeki deprem anı sırasında vatandaşların yaşadığı panik, Fethiye Belediyesine ait güvenlik kameralarına yansıdı.
     Fethiyede meydana gelen deprem sırasında kayıtta bulunan Fethiye Belediyesine ait güvenlik kameraları kentin farklı yerlerinde deprem sırasında vatandaşların panik halini saniye saniye kaydetti.
     Kentte Ovacık Köprüsü, Adnan Menderes Bulvarı, Salı Pazarı mevkisine yerleştirilen kamaraların kaydettiği görüntülerde, depremde sokaktaki insanların panikle kaçtıkları görülüyor.
    
     -Depreme uykuda yakalandı-
    
     Atatürk Caddesindeki bir işyeri sahibinin, işyerinde uyurken yakalandığı deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı. İşyeri sahibi Osman Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dinlenmek için işyerinde uykuya daldığını, bu sırada deprem meydana geldiğini söyledi.
     Avcı, depremi hissedince koşarak işyerinden çıktığını belirterek, Dükkanda bir çok değerli eşyamız olmasına rağmen panikle kendimizi dışarı attık. Can veya mal kaybının olmaması bizi sevindirdi. Daha sonra güvenlik kameralarını izlediğimde uyurken yakalandığım deprem anı beni çok korkuttu dedi.
     Atatürk Caddesindeki başka bir işyeri güvenlik kamerasında ise işyerinin yanındaki işhanından panikle dışarıya çıkan insanlar görülüyor.
    
     Muhabir: Utku Uçrak / Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Ölüdenizde 6 şiddetindeki deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER