Muğla Ölüdenizdeki 6 şiddetinde deprem

Muğla Ölüdenizdeki 6 şiddetinde deprem -Antalyanın Kumluca ilçesinde de hissedilen depremin ardından belediye ekipleri binalarda inceleme çalışması başlattı


ANTALYA (A.A) - Merkez üssü Muğla Ölüdeniz olan ve dün meydana gelen 6 şiddetindeki depremin ardından, Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri hasar oluşan binalarda inceleme başlattı.
     Hafta sonu olması dolayısıyla kapalı olan işyeri sahipleri, sabah işyerlerine geldiklerinde deprem nedeniyle oluşan küçük çaplı hasarlarla karşılaştı. İlçe genelinde bazı binalarda oluşan çatlaklar nedeniyle belediyeye çok sayıda ihbar geldi. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekip oluşturarak, hasar oluşan binalarda inceleme başlattı.
     Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Şakir Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaptıkları incelemelerde binalarda oluşan hasarların sıva ve duvar çatlaması şeklinde olduğunu, ana taşıyıcılarda olmaması dolayısıyla herhangi bir risk oluşturmadığını söyledi.
     İşyerleri ve evlerinde hasarlar oluşan vatandaşlar da, deprem anında büyük panik yaşadıklarını söylediler. Bazı vatandaşlar işyerlerinde oluşan hasarları kendi çabaları ile gidermeye başladı.
     Dün meydana gelen depremin ardından Kumlucada üç binada hasar oluşmuş, binalardan biri tedbir amacıyla tahliye edilmişti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Ölüdenizdeki 6 şiddetinde deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER