Muğla ve ilçeleri 6. Ege İlleri

Muğla ve ilçeleri 6. Ege İlleri Tanıtım Günlerinde tanıtıldı


MUĞLA (A.A) - Muğla ve ilçelerinin tarihi ve kültürel özellikleri, Ankarada düzenlenen 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliklerinde tanıtıldı.
     Muğla Eğitim ve Çevre Vakfı koordinesinde gerçekleşen etkinliklere Muğla Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muğla Belediyesi, Muğla, Milas ve Marmaris Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası, Fethiye Ölüdeniz Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, Melsa El Sanatları katılarak tanıtım yapıldı.
     İl Kültür Turizm Müdürü Kamil Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla standının katılımcılardan büyük ilgi gördüğünü söyledi.
     Amaçlarının bölgeye daha fazla ziyaretçi çekmek olduğunu dile getiren Özer, fuarda el emeği ürünlerin yanı sıra Bodrum mandalinası, Datça bademi, incir, zeytin ve zeytin yağının da katılımcılara ikram edildiğini anlattı.
     Muğla Evinde standa katılan birçok ziyaretçinin fotoğraf çektirerek beğenilerini söylediğini vurgulayan Özer, standı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalayın da ebru çalışmalarını izlediğini kaydetti.
     Özer, ziyaretçilere Muğla ve ilçelerini tanıtan çok sayıda broşür ve CD ile hediyelik eşya dağıttıklarını, birçok televizyon kanalının da stantta çekimler yaparak tanıtıma katkı sağladığını kaydetti.
     6. Ege İlleri Tanıtım Günlerine Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla Valiliği Melsa El Sanatları Müdürü İbrahim Akoğlu, Meçev Başkanı İsmail Baykal, Muğla Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Giresun ve İlçe Ticaret Odaları yetkilileri katıldı.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla ve ilçeleri 6. Ege İlleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER