Nevşehirde 12. sınıf öğrencilerine 12.12.2012 sürprizi

Nevşehirde 12. sınıf öğrencilerine 12.12.2012 sürprizi -Üniversiteye hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin derslerinde saat 12.12de 12 dakikalık mola verilerek, okul bahçesinde sürpriz eğlence programı düzenlendi -Anadolu Lisesi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde üniversiteye hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin derslerinde 12.12.2012de 12 dakikalık mola verilerek, okul bahçesinde sürpriz eğlence programı düzenlendi.
     Nevşehir Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından Üniversite Sınavında Hedefi 12den Vurmak sloganıyla hazırlanan eğlence programı için, 12. sınıf öğrencileri saat 12.12de yangın tatbikatı yapılacağı söylenerek, okul bahçesinde toplandı.
     Öğrenciler daha sonra kendileri için hazırlanan sürpriz eğlence programında, canlı müzik eşliğinde öğretmenleriyle beraber dans edip halay çektiler.
     Lisenin Müdür Yardımcısı Aydın Adaklı, yaptığı açıklamada, okullarında 12.12.2012 tarihinde saat tam 12.12de 12. sınıflar için 12 dakikalık sürpriz eğlence programı düzenlediklerini belirterek, Yangın tahliye tatbikatı ile dışarı çıkardığımız öğrenciler, kendileri için düzenlenen programı görünce çok şaşırdılar dedi.
     Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerinin yoğun çalışma temposuna 12 dakikalık mola vererek, stres atmalarını amaçladıklarını aktaran Adaklı, şöyle devam etti:
     Programdaki ana fikir üniversite sınavında hedefi 12den vurmaktı. Günün anısına özel olarak yaptırdığımız anahtarlıkları, okulun tüm öğrenci ve personeline hediye ettik. Davul, zurna, klarnet ve darbukadan oluşan müzik ekibinin hareketli parçalarıyla gönüllerince eğlenen öğrencilerimiz, okul bahçesinde yakılan ateşin etrafında halay çektiler.
     12. sınıf öğrencisi Latife Sema Aygün de Bizi bugün yangın tatbikatı var diye aşağı indirdiler. Ama öğretmenlerimiz bizim için çok güzel sürpriz hazırlamışlar. Çok mutlu olduk. Herkes alkışlıyor, konfetiler patladı bizim için, çok güzel oldu. Bize üniversite sınavında hedefi 12den vurun demişler, biz de bu hedefi başarmak istiyoruz. Onun için biz de çok çalışıyoruz diye konuştu.
     Öğrencilerden Özge Demirkesen ise sürpriz karşısında çok şaşırdıkları ve duygulandıklarını ifade ederek, öğretmenlerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Nevşehirde 12. sınıf öğrencilerine 12.12.2012 sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER