Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gök: -Çiftçilerimiz için kurduğumuz laboratuvar Türkiyenin ilk 5 laboratuvarı arasına girdi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gök, Çiftçilerimiz için kurduğumuz laboratuvar Türkiyenin ilk 5 laboratuvarı arasına girdi dedi.
     Gök, yaptığı açıklamada, Nevşehir Ticaret Borsasının 1999 yılından bu yana önemli mesafeler aldığını ve Nevşehirin hemen hemen her sorununa parmak basarak bu sorunların çözümüne katkı sağladığını belirtti.
     1999 yılında borsayı devir aldıkları günden bu yana da çıtayı yükseltme çabasında olduklarını kaydeden Gök, Bu mücadele içerisinde o dönemin meclis ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum. İlk bayrağı aldığımız günlerde ticaret borsası 5 sandalyesi, 3 personeli olan bir ortamdaydı. Çalışmalarımız ile bugünkü seviyelere geldik. Çocuğumuz gibi büyüttüğümüz borsa, Nevşehirin en büyük sivil toplum örgütü olarak göze çarpıyor duruma gelmiştir. Ayrıca Türkiye genelindeki 116 borsa içerisinde ilk 10 sıraya girmiştir diye konuştu.
     Çiftçiler için kurdukları laboratuvar ile toprak analizi, gübre, yaprak analizi, buğday analizi, un analizi yapar hale geldiklerini ifade eden Gök, laboratuvarın Türkiyenin ilk 5 laboratuvarı arasına girdiğini kaydetti.
     Nevşehir Ticaret Borsasının bugün itibariyle dev bütçesi ve projeleri ile Nevşehir gündeminin ilk sıralarında olmaya devam edeceğini dile getiren Gök, şöyle devam etti:
     Her kurumla barış içerisinde, iç içe, sivil toplum kuruluşlarına gönlünü açmış, eğitim kurumlarına destek olmuş bir durumdadır. Hiçbir kurum ve kuruluş kendilerinin yanında olmadığımızı söyleyemez. Hiçbir zaman ben değil biz dedim. Tabi ki bu işleri yaparken sıkıntılarla dolu yıllar atlattık. Kırdığımız insanlar varsa onlardan da özür diliyoruz.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER