Niğdeli iş adamlarından öğrencilere giyecek yardımı

Niğdeli iş adamlarından öğrencilere giyecek yardımı


NİĞDE (A.A) - Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) ile Niğde Ticaret Borsası (NTB) ihtiyaç sahibi öğrencilere, bin 100 adet kaban ve bot yardımı yaptı.
     NİTSO toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan NİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ecemiş, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere kaban yardımında bulunduklarını söyledi.
     Kaban ve botların alımında Niğde genelindeki firmalara teklif verdiklerini belirten Ecemiş, Odamıza gönderilen tekliflerden ekonomik açıdan ve kalite bakımından en uygun teklifi veren firmalardan kaban ve botlar temin edildi. Niğde şehir merkezine 500 adet, merkez köy ve beldelere 300 adet, Çamardı, Ulukışla, ve Çiftlik ilçelerimize de 100er adet olmak üzere toplam bin yüz adet kaban ve bot yardımında bulunduk. Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimi ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ettiler. Dağıtımlarını da kendilerine bıraktık. Tüm öğrencilerimizin kaban ve botlarını iyi günde kullanmalarını diliyorum şeklinde konuştu.
     Programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici de, veren elin alan elden her zaman üstün olacağını belirtti.
     Yardımlaşmanın Türk kültürünün değişmez bir özelliği olduğunu vurgulayan Ekici, Okullarımızı, köylerimizi gezdiğimizde çocuklarımızı görüyoruz. Hem fiziki, hemde kalplerinin ısıtılması gerekiyor. Sizler bu yardımınızla bedenlerini ısıttınız. Bu çalışmanın devam etmesini istiyoruz, elinde imkanı olanların eğitime daha fazla destek vermesini istiyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından hazırlanan kaban ve botlar, okul müdürlerine teslim edildi.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Niğdeli iş adamlarından öğrencilere giyecek yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER