Niksar Belediye Başkanı Yadigar:

Niksar Belediye Başkanı Yadigar: Türkiye Cumhuriyetinin 100. kuruluş yılı olan 2023 yılına kadar Niksara yılda bir milyon turist hedefine mutlaka varacağız


TOKAT (A.A) - Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, 2023 yılına kadar Niksarda yılda bir milyon turist hedefine varacaklarını söyledi.
     Yadigar, Tokat Valiliği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğünün organizasyonuyla kent merkezinde düzenlenen Tokat ve Sürdürebilir Turizm konulu seminere katıldı. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Yadigar, Niksarın turizm alt yapısında mesafe katettiklerini söyledi.
     Niksarda butik otelciliği ve yayla evlerini devre mülk yöntemiyle turizme kazandırmayı istediklerini belirten Yadigar, şunları kaydetti:
     Niksar Türkiyedeki diğer şehirlerle turizm alanında yarışacak noktada. Bizim rakiplerimiz artık illerdir. Çünkü biz tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri itibariyle illerin düzeyindeyiz. Türkiye Cumhuriyetinin 100. kuruluş yılı olan 2023 yılına kadar Niksara yılda bir milyon turist hedefine mutlaka varacağız. Biz buna inanıyoruz. Bu çerçevede çalışmalarımız devam ediyor.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Niksar Belediye Başkanı Yadigar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER