Nizipten kısa kısa

Nizipten kısa kısa -Şah-Derden kermes açılışı


GAZİANTEP (A.A) - Nizipte faaliyet gösteren Şah İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü (ŞAH-DER) tarafından kermes düzenlendi.
     Okan Parkı içerisinde düzenlenen ve açılışı Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz tarafından yapılan kermeste, satışa sunulan gıda, giyim ve ayakkabılardan elde edilecek olan gelir ile eğitime destek olunacak.
     Kermeste bir konuşma yapan Kaymakam Yaşar Karadeniz, bu tür eğitim yararına hizmet veren dernek ve sivil toplum örgütlerinin kermesini ve eğitim adına yaptıkları bütün çalışmaları desteklediğini söyledi.
     Kulüp Başkanı Seyit Ahmet Uzun ise 4 gün sürecek olan kermeste gıda ürünleri olmak üzere giyim, ayakkabı ve birçok malzemenin yer aldığını belirtti.
     Açılışa, Nizip Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ve Şube Müdürü Abdullah Dağlı, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Hizmet-İş Sendikası Nizip Şube Başkanı Murtaza Cengiz ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     -Engellilere araç alınması için plastik kapak topladılar-
    
     Nizip Engelliler Derneği tarafından başlatılan kapak toplama kampanyasına destek veren Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri topladıkları kapakları dernek yetkililerine teslime etti.
     Nizip Engelliler Derneği tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına destek olmak ve topladıkları kapaklar ile bir engelli vatandaşa araç alımına katkı bulunmak isteyen Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, 2 ay içerisinde topladıkları kapakları öğretmenleri nezaretinde Dernek Başkanı Abdulrezzak Pamuka teslim etti.
     Öğrencilerin getirmiş oldukları kapakları teslim alan Dernek Başkanı Pamuk, Bu manzara bizim için çok sevindirici bir gelişme, her geçen gün çığ gibi büyüyen plastik kapak toplama kampanyasına gösterilen ilgi bizleri mutlu etmektedir. Ben kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederim dedi.
     Sınıf öğretmeni Ayşe Öz ise Hepimiz birer engelli adayıyız sloganıyla plastik kapak toplamanın onurunu yaşıyor ve bu tür etkinliklere herkesin katkıda bulunmalarını istiyorum diye konuştu.
    
     -Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri-
    
     Nizip ilçesinde, düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliklernde büyük coşku yaşandı.
     Okul öncesi eğitim önemine dikkat çekmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İlçe Stadyumu önünde yürüyüşle başlayan Okul Öncesi Eğitim ŞenlikleriCumhuriyet Meydanına kadar devam etti.
     İlçe merkezinde bulunan 3 bin 250 öğrencinin katılımıyla düzenlenen şenlik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Dağlının öğrenci ve öğretmenler ile birlikte Atatürk Anıtına çelenk sunması ve öğrencilerin müzik eşliğinde yaptığı gösteriler ile son buldu.
     Düzenlenen etkinliğin Okul öncesi öğrenci sayısını arttırmak için başlatılan çalışmaların devamı olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Dağlı, şenliğin neşe içinde geçtiğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Nizipten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER