Nusaybinde 60 girişimci adayına Kosgeb sertifikası

Nusaybinde 60 girişimci adayına Kosgeb sertifikası verildi


MARDİN (A.A) - Mardinin Nusaybin ilçesinde girişimci adayları için açılan kursu başarıyla bitirenlere sertifikaları verildi.
     Nusaybin Ticaret Borsası ve Kosgeb tarafından ortaklaşa düzenlenen kurs sona erdi.
     Nusaybin Hükümet Konağı toplantı salonunda yapılan sertifika törenine Kaymakam Murat Girgin, Kosgeb Mardin hizmet birimi Müdürü Serdar Altan, Ticaret Borsası Başkanı Necdet Aktaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulğani Bilge, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsun Özmen, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Müfit Adnan Yumuşak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Hüseyin Gündoğdu ve kursiyerler katıldı.
     Girişimci adaylarına sertifikaları verildikten sonra konuşan Kaymakam Girgin, Nusaybinin tarih boyunca her zaman ticaret merkezi olan bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.
     Şuanda da Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinde çeşitli sektörlerde iş yapan hemşehrilerimiz olduğunu kaydeden Girgin, insan kaynakları olarak Nusaybinin girişimcilikte potansiyeli yüksek bir yer olduğunu ifade etti.
     Kursa katılan girişimci adaylarına iş yaşamlarında başarılar dileyen Ticaret Borsası Başkanı Aktaş ise, girişimcilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
     Aktaş, kursun düzenlenmesinde emeği geçen Kosgeb ve Electron danışmanlık yetkililerine de teşekkür etti.
     Törende Kaymakam Girgin, Kosgeb Hizmet Birim Müdürü Altan ile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yumuşaka teşekkür belgesi verildi.
    
     Muhabir: Arif Altunkaynak
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Nusaybinde 60 girişimci adayına Kosgeb sertifikası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER