Öğrencilerin rekor denemesi başarıyla sonuçlandı

Öğrencilerin rekor denemesi başarıyla sonuçlandı -Dünya Çocuk Rekorları kapsamında, öğretmenlerine mektup yazan bin 500 öğrenci, Bin 500 Çocukla Öğretmenler Günü Kutlama Rekoru kırdı (Fotoğraflı - Görüntülü)


SAKARYA (A.A) - Dünya Çocuk Rekorları kapsamında, öğretmenlerine mektup yazan bin 500 öğrenci, Bin 500 Çocukla Öğretmenler Günü Kutlama Rekoru kırdı.
     Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ADA AVM işbirliğiyle Erenler ilçesindeki alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte bin 500 öğrenci, Dünya Çocuk Rekorları Rekor Tescil ve Hakem Heyetinin huzurunda öğretmenlerine mektup yazdı.
     Öğrencilerin yazdıkları mektupları öğretmenlerine vermesinin ardından, hakem heyeti rekor tescil belgesini ADA AVM yetkililerine teslim etti.
    
     -Dünya Çocuk Rekorlarının 32ncisini gerçekleştirdik-
    
     Dünya Çocuk Rekorları Başhakemi Prof. Dr. Orhan Kural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlerin sadece belirli bir günde hatırlanmasına karşı olduğunu belirterek, öğretmenleri ve anneleri en çok sevindiren şeyin sevgi ve hatırlanmak olduğunu söyledi.
     Bugün çok mutlu oldum, eminim öğretmenlerimiz de çok mutlu oldu diyen Kural, bin 500 öğrencinin öğretmenlerine mektup yazdığını ve etkinlikten öğretmenlerin memnun olduğunu anlattı.
     Mektup yazmanın unutulduğunu kaydeden Kural, Çocukluğumuzda postacıların gelmesi, bizim için bir zevkti. Şimdi her şey elektronik ortama döndü. Her şey e-posta ile hallediliyor. O yüzden çocuklar Türkçe konuşamıyorlar, dertlerini anlatamıyorlar. Dünya Çocuk Rekorlarının 32ncisini gerçekleştirdik. Dünya Çocuk Rekorları, Guinness Rekorlar Kitabına karşı başlatılan ilk harekettir şeklinde konuştu.
     Etkinliği organize eden Şebnem Şenlen Eriş ise öğretmenlere verilen değeri göstermek amacıyla bin 500 öğrenciyi bir araya topladıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Salih Eren / Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Öğrencilerin rekor denemesi başarıyla sonuçlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER