Orduda şehitlerin ismi çocuk parklarında yaşayacak

Orduda şehitlerin ismi çocuk parklarında yaşayacak


ORDU (A.A) - Ordu Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısında yeni yapılan 4 farklı çocuk parkına şehit isimleri verilmesinin oybirliğiyle kabul edildiği bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, meclisin Belediye Başkanı Seyit Torun başkanlığında toplandığı belirtildi.
     Daha önce olduğu gibi şehitlerin isimlerinin yaşatılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Ordu Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Gündem maddeleri içerisinde bulunan Ordu Belediyesi 2013 Mali Yılı Performans Programına ait Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edilirken, gündemin bir diğer önemli maddesinde ise Ordu Belediyesinin çalışmalarını tamamladığı, farklı mahallelerdeki çocuk parklarına Ordulu şehit isimlerinin verilmesi görüşüldü. Buna göre Durugöl Mahallesi 1061, Şahincili Mahallesi 572, Şirinevler Mahallesi 753 ve Akyazı Mahallesi 840 nolu sokaklarda yapımı tamamlanan park ve çocuk bahçelerine 4 şehidin isminin verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Ordu İl Jandarma Komutanlığından alınan şehit isimlerinden şehit Hasan Tarakçı ismi Durugöl Mahallesi 1061 nolu sokaktaki park ve çocuk bahçesine, şehit Cüneyt Akkuş ismi Şahincili Mahallesi 572 nolu sokaktaki park ve çocuk bahçesine, şehit Sami Yavuz ismi Şirinevler Mahallesi 753 nolu sokaktaki park ve çocuk bahçesine, şehit Sezgin Günaydının ismi ise Akyazı Mahallesi 840 nolu sokaktaki park ve çocuk bahçesine verildi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduda şehitlerin ismi çocuk parklarında yaşayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER