Orduda teröre tepki

Orduda teröre tepki -Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Temsilcisi Okumuş: Her türlü provokasyona ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşam


ORDU (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Temsilcisi Ömer Okumuş, Her türlü provokasyona ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacaktır dedi.
     Zübeyde Hanım Caddesinde toplanan sendika üyeleri, terör saldırılarına tepki gösterdi.
     Grup adına açıklama yapan Okumuş, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olunduğu sürece ülkeyi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini savunarak, Birliğimiz ve kardeşliğimiz ortak hareket ederek, sevinci ve kederi paylaşarak artacak, şehitlerimizin ruhları bu sayede huzur bulacaktır diye konuştu.
     Bugün buraya milletçe şehitlerimizi unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı ifade etmeye geldik diyen Okumuş, şöyle devam etti:
     Bilinmelidir ki, şehitlerimiz canlarını bu vatanın birliği ve dirliği için verdiler. Bu nedenle her türlü provokasyona ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacaktır. Şundan eminiz ki bizi bize düşman etmeye, kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeş kanlarında, babaların, bacıların, anaların gözyaşlarında boğulup gidecektir. Bu vesileyle terörü, teröristi ve onların gizli açık her türlü destekçilerini lanetliyor, devletimizin ve birliğimizin teminatı, varlığımız ve huzurumuz için can veren şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, başta şehitlerimizin aileleri olmak üzere büyük Türk milletine başsağlığı diliyoruz.
     Açıklamanın ardından grup, saygı duruşunda bulunup ardından İstiklal Marşı okudu.
     Şehitlerin ruhuna Fatiha okuyan grup, olaysız bir şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduda teröre tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER