Ordu Belediye Başkanı Torun:

Ordu Belediye Başkanı Torun: Kent Konseyleri bir kentin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli rol oynar


ORDU (A.A) - Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Kent Konseylerinin bir kentin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli rol oynadığını bildirdi.
     Kısa bir süre önce gerçekleşen genel kurul sonrasında Ordu Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Halit Ziya Çelebi, yürütme kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Torunu makamında ziyaret etti.
     Ziyarette açıklama yapan Ordu Kent Konseyi Başkanı Çelebi, ciddi projelere imza atacaklarını belirterek, Herkesle uyumlu çalışacağız. Özellikle konularında uzman birçok Ordulu hemşehrimizden fikir ve proje anlamında destek alacağız. Bu projeler, Ordunun geleceğini ortaya çıkarmada önemli rol olacaktır. Ordu Belediyesi ile birlikte de yürütmek istediğimiz farklı projeler var. Kent Konseyi olarak Ordu Belediyesinin bizlere verdiği desteği önemsiyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Torun ise, Ordu Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Halit Ziya Çelebi ve yeni yürütme kurulu üyelerini tebrik etti.
     Kent Konseyleri bir kentin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli rol oynar diyen Torun, şöyle devam etti:
     Diğer illere bakıldığında Ordu Kent Konseyi bu başarıyı yakaladı. Çünkü birçok kentte Kent Konseyleri işlevini yerine getiremiyor ve hatta bazı illerde Kent Konseyleri kapanıyor. Ordu bu konuda başarılı. Ordu Kent Konseyi geçmişten günümüze hayli yol kat etti. Kendini sorumlu hissedenler bu oluşumun içerisinde her zaman etkin rol almaktadırlar. Yeni başkan ve yürütme kurulu üyelerine tekrar başarılar diliyorum.
     Konuşmaların ardından Torun ile ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Belediye Başkanı Torun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER