Orduspor taraftarı, takımına desteğini artıracak

Orduspor taraftarı, takımına desteğini artıracak -Kulüp yönetim kurulu üyesi Aktaş: Çok büyük taraftar topluluğumuz var. Bundan sonra evimizde oynayacağımız maçlarda stadı tıklım tıklım doldurarak taraftarın gücünü sahaya yansıta


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Tamer Aktaş, Çok büyük bir taraftar topluluğumuz var. Bundan sonra evimizde oynayacağımız maçlarda stadı tıklım tıklım doldurarak taraftarın gücünü sahaya yansıtacağız dedi.
     Taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapan Aktaş, AA muhabirine, taraftar ile takımın bütünleşmesi adına bazı çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
     Mor-beyazlı taraftara yönelik farklı etkinlikler düzenleneceğini anlatan Aktaş, şöyle devam etti:
     Taraftarımız ile oyuncuların bütünleşmesi için yarınki antrenmanımızı taraftarlarımıza açacağız. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı öncesinde takımımızı mehteran takımı eşliğinde karşılamayı planlıyoruz. Ayrıca tüm tribünlere bayrak dağıtacağız. Ordusporun büyüklüğü konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte insanların mor ve beyaz renkleri giyerek maçlara gelmelerini de sağlayacağız.
    
     -Puan kaybetmeye tahammülümüz yok-
    
     Kardemir Karabükspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Aktaş, şunları söyledi:
     Bundan sonra alınacak her puan bizim için çok önemli olacak. Bundan dolayı puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Taraftarlar, Ordulular ve şehir olarak elimizden gelenin daha fazlasını yapmalıyız. İnşallah Kardemir Karabükspor maçında taraftarın da bize verdiği güç ile 3 puanı almak istiyoruz. Çok büyük taraftar topluluğumuz var. Bundan sonra evimizde oynayacağımız maçlarda stadı tıklım tıklım doldurarak taraftarın gücünü sahaya yansıtacağız.
     52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın ise Ordusporun galibiyet alabilmesi için taraftarların üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Ordunun tek takımı Orduspordur. Bundan dolayı takımımıza ne kadar destek verirsek oyuncularımız sahada o kadar iyi mücadele edecektir. Bundan dolayı hem Kardemir Karabükspor maçında hem de sahamızda oynayacağımız diğer maçlarda takımımıza gereken desteği verelim.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor taraftarı, takımına desteğini artıracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER