Osmaniyede okul sporları müsabakaları

Osmaniyede okul sporları müsabakaları -Yılın ilk iki ayında 363 takım, 3 bin 537 sporcu ile mücadele etti


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede son iki ayda yapılan okul sporları müsabakalarına, 363 okul takımının 3 bin 537 sporcuyla katıldığı bildirildi.
     Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi Bayram Bozyel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 branşta müsabakaların tamamlandığını, 6 branşta ise devam ettiğini belirtti.
     Okul sporları müsabakalarının 4 aydır sürdürdüğünü ifade eden Bozyel, şu bilgileri verdi:
     Ocak ve Şubat aylarında tamamlanan müsabakalarda 363 takım, 8 branşta ve 29 kategoride, 3 bin 537 sporcu ile mücadele verdi. Öğrencilerimiz hem spor yapma imkanı buldu, hem de başarılı olmak ve okullarını temsil etme fırsatı yakaladı. Birçok okul takımız grup müsabakalarına katılarak başarı elde etti. Mehmet Akif Ersoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi Genç Kızlar Futbol Takımı, Konyada düzenlenecek Türkiye Birinciliği Müsabakalarına katılma hakkı elde etti. Rahime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı grup birincisi olarak Uşakta düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılma şansı yakaladı. Düziçi İrfanlı Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal Takımı Grup Birincisi olarak Yarı Finallere yükseldi. Bu başarılar bizleri mutlu ettiği gibi öğrencilerimizi de teşvik etmektedir. Çocuk ve gençlerimize spor yaptırmak, sporu yaşamlarının bir parçası haline getirmek istiyoruz.
     Bozyel, 15-16 Yaş Gençler Greko-Romen ve Serbest Güreş ve Yıldız Kızlar ve Erkekler Futbol Grup Müsabakalarının Osmaniyede yapılacağını belirtti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyede okul sporları müsabakaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER