Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir: "Spora sahip çıkarak geleceğimizi kurtarıyoruz"


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, spor faaliyetlerine herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, spora sahip çıkılarak geleceğin kurtarıldığını kaydetti.
     Demir, Kadirlide, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden sentetik futbol sahasındaki incelemelerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahanın mayıs sonu itibarıyla tamamlanacağını söyledi.
     Osmaniyenin merkez ilçelerinde, gerek spor salonları, gerekse futbol sahalarıyla önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:
     "Yapımına geçen yıl başlanılan sahamız, Allah izin verirse 1 ay gibi bir sürede tamamlanacak. En kısa zamanda da sporseverlerin hizmetine sunulmasını hedefliyoruz. Futbol sahasında tam donanımlı soyunma odaları ve her türlü hava koşullarına uygun tribün olacak. 750 bin liraya mal olacak bu çalışma, Kadirlimize ve spor camiamıza hayırlı olsun. Geleceğin büyükleri olacak sporcularımızın yetiştirilmesi için bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek. Spora sahip çıkarak geleceğimizi kurtarıyoruz."
    
     Muhabir: Menderes Özat-Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER