Otomotiv sektöründeki kampanyalar

Otomotiv sektöründeki kampanyalar -MODER Başkanı Doğan: Firmaların satışları artırmak için girdikleri bu yarıştan araç sahibi olmak isteyenler karlı çıkacak


MERSİN (A.A) - Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Veli Doğan, firmaların satışları artırmak için girdikleri kampanya yarışından araç sahibi olmak isteyenlerin karlı çıkacağını bildirdi.
     Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, yılın ilk yarısında daralan otomotiv pazarında satışları yükselişe geçirmek isteyen otomotiv firmalarının çeşitli yollara başvurduğunu belirtti.
     Bu kapsamda bu yılın ikinci yarısında otomotiv pazarında satışları yükselişe geçirmek için yerli ve yabancı firmaların çeşitli kampanyalar başlattığını anımsatan Doğan, şunları kaydetti:
     Yaz aylarının da etkisiyle küçülmeye devam eden pazarı hareketlendirmek ve satış grafiğini yükselişe çevirmek isteyen otomotiv firmaları rekabete girdi. Firmalar, bu yılın ilk yarısında yüzde 19,26 oranında daralan otomotiv pazarını hareketlendirmek ve satışları artırmak için 3 yıla varan sıfır faiz ya da uygun koşularda 5 yılı bulan vadeli kredi, 14 bin liraya varan fiyat indirimi, kur sabitleme, Şimdi al 2013te öde, Şimdi al Kurban bayramından sonra öde şeklinde kampanyalar başlattı. Firmaların satışları artırmak için girdikleri bu yarıştan araç sahibi olmak isteyenler karlı çıkacak. Bu nedenle araç almak isteyenler yaz kampanyalarını kaçırmasın.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Otomotiv sektöründeki kampanyalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER