Paralimpik Oyunlarına doğru

Paralimpik Oyunlarına doğru -Orduda kampa giren Görme Engelliler Futsal Erkekler Milli Takımı, antrenmanlarını sürdürüyor


ORDU (A.A) - Londra Paralimpik Oyunları öncesi Orduda kampa giren Görme Engelliler Futsal Erkekler Milli Takımı, antrenmanlarını sürdürüyor.
     29 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında Londrada gerçekleştirilecek paralimpik oyunlarında Türkiyeyi tarihinde ilk kez temsil etmeye hak kazanan B1 (hiç görmeyen) Futsal Erkekler Milli Takımı, Ordudaki antrenmanlarına devam ediyor.
     Durugöl Tesislerinde, Görme Engelliler Spor Federasyonu B1, B2 ve B3 Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Yücel Kaya gözetiminde çalışan Futsal Erkekler Milli Takımında morallerin üst seviyede olduğu görüldü.
     Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ilk bölümünü ısınma hareketleriyle geçiren milli takım, daha sonra kaleye şut çalışması yaptı. Ardından ikili mücadele ve taktik çalışması yapan oyuncular antrenmanı açma germe hareketleriyle sonlandırdı.
     Antrenman sonrası kampı değerlendiren Yücel Kaya, Ordudaki kampın çok verimli ve keyifli geçtiğini söyledi.
     Orduda hava şartlarının oldukça uygun olduğuna dikkati çeken Kaya, şunları kaydetti:
     Orduda kampa girdiğimiz ilk günden bu yana her şey yolunda gidiyor. Özellikle kampımızın önemli insanlar tarafından ziyaret edilmesi bizleri gururlandırıyor. Özellikle bizlerin her gün yanında olan Ordu Valisine, üniversite rektörüne, belediye başkanına, gençlik hizmetleri ve spor il müdürüne teşekkür ediyorum. Bu isimler çok duyarlı davranarak bizleri sevindirdiler. İnşallah bizlere gösterilen bu ilgiyi ve bizden beklentiyi boş çıkarmayacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürdürüyoruz. Ordudaki kampımız çok verimli ve keyifli geçiyor. İnşallah 10 günlük kamp sürecini burada en iyi şekilde değerlendireceğiz.
     Ordudaki kampın ardından olimpiyatlara gidecek kadroyu belirleyeceklerini dile getiren Kaya, Bu nedenle Ordu kampı bizim için çok önemli. Bu kampın ardından olimpiyada gidecek 10 kişilik kadromuzu belirleyeceğiz. Artık hedefimize çocuklar da inandılar, inşallah hedefimiz ilk üç. Ben ve bütün takım arkadaşlarım bunu başaracağına inanıyor dedi.
     Kaya, olimpiyatlara Türkiyeden rekor bir katılımın olduğunu ve bütün sporcuların oradan madalyalar ile döneceğine inandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Paralimpik Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER