Polisler engelleri mavi kapaklarla aştı

Polisler engelleri mavi kapaklarla aştı -Ağrıda Diyadin İlçe Emniyet Amirliğinin sosyal sorumluluk projesinde toplanan kapaklarla anılanan akülü araç ve tekerlekli sandalyeler öğrencilere teslim edildi -Doğuştan engelli 4. sınıf öğre


AĞRI (A.A) - Metin Göktekin/Cemil Karip - Diyadin İlçe Emniyet Amirliğinin sosyal sorumluluk projesinde toplanan mavi kapaklarla alınan akülü araç ve tekerlekli sandalyeler engelli 3 öğrenciye teslim edildi.
     Projeye öncülük eden polis memuru Harun Özgüler AA muhabirine, önceki görev yeri İstanbulda, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin (TOFD) mavi kapak kampanyasında engellilere tekerlekli sandalye temin ettiğini anımsatarak, benzer etkinliği meslektaşlarının desteğiyle düzenlediklerini belirtti.
     Kampanya çerçevesinde Emniyet Amirliği binasına konulan damacanalarda vatandaş ve öğrencilerin de katkısıyla biriktirilen kapak karşılığı, engelli 3 öğrenci için TOFDdan tekerlekli sandalye talebinde bulunduklarını ifade eden Özgüler, şöyle konuştu:
     "Dernek yetkilileri, engelli vatandaşlarla ilgili belge istedi ve 3 öğrenci için akülü araçla tekerlekli 2 sandalye gönderdi. Bunları öğrencilerimize teslim ettik. İnsanların ihtiyaçlarını karşıladığımız için çok mutluyuz. Kampanyaya polis arkadaşlarım, vatandaşlar ve öğrenciler ilgi gösterdi. Destek olan herkese ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Başa teşekkür ediyorum."
    
     -"Artık okuluma daha rahat gideceğim"-
    
     Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Muhammed Özel de akülü aracına kavuşmanın sevincini yaşadığını belirterek, "Artık okuluma daha rahat gideceğim. Polis ağabeylerime teşekkür ederim" dedi.
     Baba Kutbettin Özel ise inşaatta çalışıp ailesini geçirdiğini ifade ederek, "Doğuştan engelli oğlumu okula götürürken zorluk çekiyorduk. Akülü araç sayesinde sıkıntıdan kurtulduk. Emniyet mensuplarından Allah razı olsun" diye konuştu.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Polisler engelleri mavi kapaklarla aştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER