PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: -Bütün çalışmalarımızı 3 puan alacak şekilde yürütüyoruz


MANİSA (A.A) - Manisaspor Teknik Direktöür Reha Erginer, ligde bu hafta Samsunspor ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.
     Enginer, Tarık Almış Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Tavşanlı Linyitspor karşında elde ettikleri galibiyetin ardından bunu galibiyet serisine dönüştürme hedeflerini Göztepe maçıyla sürdürdüklerini ifade etti.
     Galibiyet serisini Samsunspor maçıyla devam ettirmek istediklerini belirten Enginer, Ligde iyi futbol oynayan etkili takımlardan Samsunsporu ağırlayacağız. Zor bir maç yine bizi bekliyor. Hiçbir maç kolay değil. Bütün çalışmalarımızı 3 puan alacak şekilde yürütüyoruz. Bu maçta en büyük güç taraftarımız olacaktır. Artık taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz dedi.
     Enginer, ligde iyi oyun ortaya koyduklarını dile getirerek, Oynadıkça daha iyi bir ekip olacağız. Skorla beraber iyi oyunun da olması sevindirici. Her geçen hafta iyi futbolumuzun üzerine bir şeyler koymak istiyoruz diye konuştu.
     Takım kaptanı Hüseyin Tok ise ekip olma yolunda ilerlediklerini belirterek, Birbirini tamamlayan bir ekip olmak istiyoruz. Bunu da başarma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER