Ramazan ayına doğru

Ramazan ayına doğru -Polatlıda 400 gram Ramazan Pidesi 1,25 TL


ANKARA (A.A) - Polatlıda Ramazan pideleri, 400 gram ve 1,25 liradan satılacak.
     Konuyla ilgili açıklama yapan Polatlı Kahveciler Lokantacılar Pastacılar Fırıncılar Odası Başkanı Rıza Yüksel, geçen yıl 300 gram Ramazan pidesinin 1 liradan satıldığını, bu sene ise 400 gram Ramazan pidesini 1,25 liradan satışa sunulacağını söyledi.
     Rıza Yüksel, bu yıl pidelerin daha iyi pişmesi ve doygunluk sağlaması açısından en ideal olan gramajı bulmaya çalıştıklarını belirterek, O gramajında 400 gram olduğunda karar kıldık. maliyet hesapları sonunda ramazan pidesinin bu yıl ki fiyatının 1 Lira 25 kuruş olmasını kararlaştırdık diye konuştu.
     Pidenin gramajı daha fazla olsaydı bu defa az pişeceğini ve içinin de hamur kalacağını anlatan Yüksel, şöyle konuştu:
     Az olduğunda da küçük bulunuyor ve doyurucu olmuyor. Bu noktada ortada buluşacağımız ve en ideal gramaj olarak gördüğümüz rakamda uzlaştık. Burada ki kararın en yegane paydası vatandaşlarımızın Bu ay boyunca en iyi pideyi yemesini sağlayabilmekti. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
     Ankarada pide fiyatları, 1 TL olarak açıklandı. 3 büyük şehrin fiyatlarını açıklamasının ardından oda üyelerimizle toplandık ve 400 gram ve 1,25 lira fiyatı belirledik.
    
     Yayınıcı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Ramazan ayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER