Rönesans Eğitim Vakfı anaokulu yaptıracak

Rönesans Eğitim Vakfı anaokulu yaptıracak -Vakıf Başkanı Ilıcak, Kahramanmaraş Valiliği ile protokol imzaladı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Refia Jale Ilıcak, anaokulu yaptırmak Kahramanmaraş Valiliği ile protokol imzaladı.
     Vali Şükrü Kocatepe, Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezinde düzenlenen imza töreninde, Rönesans Holdingin büyük şehre yakışır bir alışveriş merkezi kurduğunu belirtti.
     Holding yetkililerine teşekkür eden Kocatepe, "Bu güzel tesisin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle eserlerini taçlandırdılar. Vakıf ayrıca Milli Eğitim Müdürülüğüne tatil öncesi 20 bin kitap bağışladı" dedi.
     Ilıcak ise vakfın önceliğinin eğitim yardımları olduğunu ifade etti.
     Bin 750 üniversite öğrencisine burs verdiklerini, Malatyanın Darende ilçesine meslek yüksekokulu yaptırdıklarını dile getiren Ilıcak, şunları kaydetti:
     "Bu anlamda önümüzdeki 5 yıl için bazı hedeflerimiz de var. Rönesans ilköğretim okulları, araştırma enstitüsü, bilimsel projelere fon, inşaat sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla eğitim kurumları açmayı planlıyoruz. Ayrıca, eğitim kurumlarında başarılı olanların ödüllendirilmesi önceliğimiz olacak."
     Ilıcak, UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile çocukların eğitim kalitesini yükseltmek için güç birliği protokolü imzaladıklarını, bu kapsamdaki bağışlarının da devam ettiğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından okul protokolü Kocatepe ve Ilıcak tarafından imzalandı.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Rönesans Eğitim Vakfı anaokulu yaptıracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER