Sakaryada genç kızın karting sırasında ölümü

Sakaryada genç kızın karting sırasında ölümü -Olayda hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğanın cenazesi, yarın Gediz ilçesinde defnedilecek -Erdoğanın, gelecek ay nişanlanmayı, yaz mevsiminde de evlenmeyi planladığı öğr


KÜTAHYA (A.A) - Sakaryada, karting aracıyla yarıştığı sırada hayatını kaybeden genç kızın cenazesi, yarın Kütahyanın Gediz ilçesinde toprağa verilecek. Genç kızın, gelecek ay nişanlanmayı, yaz mevsiminde de evlenmeyi planladığı öğrenildi.
     Olayda yaşamını yitiren Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tuğba Erdoğanın kardeşleri Büşra (14) ile Murat Erdoğan (12), Gedizdeki evlerinde yakınlarının taziyelerini kabul etti.
     Büşra ile Murat Erdoğanın büyük üzüntü yaşadığı ve yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldığı gözlendi.
     Genç kızın yakınlarının verdiği bilgiye göre, Tuğba Erdoğan, yarıyıl tatili dolayısıyla 20 Ocakta Gedize geldi ve aynı bölümden mezun olup Sakaryada bir özel şirkette çevre mühendisi olarak çalışan Muhammet Enes Özkan ile evlenmeyi kararlaştırdığını, babası Gediz İmam Hatip Lisesinden emekli elektrik teknisyeni Süleyman Erdoğan ile annesi ev kadını Zehra Erdoğana bildirdi.
     Ailesinin, bu birlikteliğe onay vermesinin ardından Özkan, ailesiyle Gedize gelerek Tuğba Erdoğanı onlardan istedi. Aileler, nişan töreninin Sakaryada gelecek ay, düğünün de yaz mevsiminde gerçekleştirilmesini kararlaştırdı.
     Cenazenin, yarın öğle vakti Gedizdeki Ulu Camide kılınacak cenaze namazı sonrası İlçe Mezarlığında toprağa verileceği ifade edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sakaryada genç kızın karting sırasında ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER