Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Yeşilyurt İçmesuyu Projesiyle sınırlarımız içerisinde ve sınırlarımız dışındaki alanlara hizmet götüreceğiz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yeşilyurt İçmesuyu Projesiyle Sakarya sınırları içerisinde ve sınır dışındaki alanlara hizmet götüreceklerini bildirdi.
     Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Sakaryalıların rahat hayat geçirebilmeleri için önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.
     Yapılacak olan yerel seçimlerle birlikte bütün il sınırlarına hizmet edeceklerini vurgulayan Toçoğlu, Yasa yürürlüğe girmeden biz sınırlarımız dışındaki bölgelere de hizmet götürdük, götürmeye de devam ediyoruz. Daha önce Alifuatpaşanın içmesuyu sorunlarını çözdük diye konuştu.
     Toçoğlu, 2014 yerel seçimlerinde il sınırlarının tamamının Büyükşehir Belediyesi sınırlarında olacağını vurgulayarak, hizmetleri geniş bir alanda sürdüreceklerini, özellikle altyapı noktasında projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
     Kısa bir süre içerisinde şehrin Doğu bölgesini ilgilendiren Yeşilyurt İçmesuyu İsale Hattı Projesinin başlayacağını belirten Toçoğlu, projeyi hazırlarken hem 50 hem de 100 yıllık nüfus projeksiyonuna göre hareket edip il sınırlarını planladıklarını anlattı.
     Kaynarca ilçesinin de içmesuyu sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Toçoğlu, şunları bildirdi:
     Yeşilyurt projemizle de hem sınırlarımız içerisinde hem de projenin devamında sınırlarımız dışındaki yerleşim birimlerine birinci sınıf içme suyunu ulaştıracağız. Vatandaşlarımızın altyapı hizmetlerini sorunsuz alabilmeleri için önemli projeleri hayata geçiriyor, sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER