Şampiyon bisikletçiden Bolu Belediyesine ziyaret

Şampiyon bisikletçiden Bolu Belediyesine ziyaret


BOLU (A.A) - Almanyada düzenlenen Bisiklet Şampiyonasında U17 kategorisinde bir birincilik ve bir de ikincilik kazanan şampiyon sporcu Tunahan Aytekin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmazı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Yılmaz, Boluda sporun her branşında başarılı olunabileceğine inandıklarını söyledi.
     Yapılan yatırım ve hizmetlerin spora verdikleri önemi gösterdiğini ifade eden Yılmaz, "Karaçayırı olimpik spor alanı ilan ettik. Şu anda Gençlik Spor İl Müdürümüz Suat Çelen ile beraber her türlü branşın alt yapısını beraber kuracağız" dedi.
     Boluda 70li yıllarda bir okulun voleybol da dünya şampiyonu olduğunu da sözlerine ekleyen Yılmaz, "Bir ara güreşte çok ciddi noktalara geldik. Yine bir dönem boks ve bisiklette dereceler yapan sporcularımız vardı. Bu demek oluyor ki Bolunun spor alt yapısında çok ciddi çalışmalar yapılırsa başarı da beraberinde artarak gelecektir. Tunahanın başarısı da uzun zaman sonra elde edilen önemli bir başarı" ifadesini kullandı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen de göreve geldiklerinde bazı spor branşlarını öncelikli ilan ettiklerini ve bisikletinde bu branşlar arasında olduğunu söyledi.
     Yapılan çalışmaların ardından Boluya güzel bir bisiklet parkuru kazandırdıklarını anlatan Çelen, "Türkiyenin en rahat ve nezih bisiklet antrenman alanlarından biri bisikletçilerimizin oldu. Bunun da neticelerini görmeye başladık. Ben de antrenör ve sporcumuzu tebrik ediyorum. Milli sporcu oldu. Ülkemizi ve ilimizi Almanyada en iyi şekilde temsil etti" şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından Yılmaz, şampiyon sporcuya çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Şampiyon bisikletçiden Bolu Belediyesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER