Şanlıurfaspor, ilk etap kampını yarın tamamlıyor

Şanlıurfaspor, ilk etap kampını yarın tamamlıyor


ŞANLIURFA (A.A) - TFF 1. Ligin yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor, 13 Temmuzda başlayan Kızılcahamam ilk etap kamp çalışmalarını yarın tamamlıyor.
     Teknik direktör Kemal Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara Kızılcahamamda 13 Temmuz Cuma günü başlayan kampın, mevcut oyuncularla verimli geçtiğini belirtti.
     Dış transferdeki oyuncuların prosedürleri gereği ilk etap kamp çalışmalarına katılamadığını ifade eden Kılıç, ikinci etap kamp çalışmalarının ise daha çok takım oyununa yönelik hazırlıkları kapsayacağını söyledi.
     Teknik direktör Kılıç, bu sezon iddialı bir kadro oluşturduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Çok kaliteli bir takım oluşturduk. İkinci kampta bütün oyuncularımızın aramıza katılmasını planlayarak, yoğun bir program hazırladık. İkinci etap kampımızda 5 hazırlık maçı daha yapacağız. Bir de Şanlıurfada hazırlık maçı oynayacağız. Şehrimizde oynayacağımız maçta, rakip ve tarih henüz belli değil. İkinci etap kampta, takım taktiği ve oyun sistemleri ön planda olacak. Takım bütünlüğünü sağlamaya çalışacağız ligin ilk haftalarında, bunu aştığımız zaman bazı sıkıntılar çekebiliriz ama sonraki haftalarda daha iyi olacağı kanaatindeyim.
     Yarın ilk etap Kızılcahamam kampını tamamlayacaklarını bildiren Kılıç, oyunculara verilecek 3 günlük izinin ardından ikinci etap kampın 28 Temmuzda Düzcenin Topuk Yaylasında başlayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş/Eşber Ayaydın/Mehmet Öztaş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Şanlıurfaspor, ilk etap kampını yarın tamamlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER