Sarar Grubu Düzcede yatırım yapacak

Sarar Grubu Düzcede yatırım yapacak -Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar: Düzceyi seviyoruz. Sevdiğimiz için de buraya da güzel bir AVM yapmaya ve akabinde de otel yapmaya karar verdik (Fotoğraflı


DÜZCE (A.A) - Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Düzceyi sevdiklerini ve burada bir AVM yapmaya ve akabinde de otel yapmaya karar verdiklerini söyledi.
     Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Metin Büyükü ziyaret eden Sarar, Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan YİMPAŞa ait olan AVM ve arkasındaki otel inşaatını satın aldıklarını belirtti.
     AVM ve otel inşaatlarını bitirip hizmete sunacaklarını belirten Sarar, İnşallah bundan sonra bu mülk bizim değil Düzcenin. Düzceyi seviyoruz. Sevdiğimiz için de buraya da güzel bir AVM yapmaya ve akabinde de Otel yapmaya karar verdik. Düzceye hareket getireceğine inanıyoruz dedi.
     Düzcede yatırım yapmaktan mutlu olduklarını dile getiren Sara, şöyle konuştu:
     Bu yatırım yapıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Sarar markası dünya markasıdır. Dünyada 5 kıta da 49 ülkede 100ün üzerinde Sarar mağazası var. Düzcede olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yatırımımız hemen başlayacak ve takribi 8 ay içerisinde tamamlanacak. Benim çocuğum yok. 5 bin yavrum var Sarar fabrikalarında çalışan. Sarar, 1944 yılından beri yani 69 seneden beri dünya markası olmak için çalışıyor. Düzcede de markamıza yakışan, kaliteli işler yapacağız. AVMmiz ve Otelimiz en üst düzeyde yatırımlar olacaktır.
     DTSO Başkanı Metin Büyük ise, Cemalettin Sararın odayı ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını ve Sarar Şirketler Grubunun ülke tanıtımına da önemli katkıları olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sarar Grubu Düzcede yatırım yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER