Şehidinin kabrini kuşu Fikri ile ziyaret

Şehidinin kabrini kuşu Fikri ile ziyaret ediyor -Erzincanın Kemah ilçesinde şehit olan Abdullah Aydın Emerin annesi Tülay Emer, 4 yıldır her hafta, oğlunun kabrini çok sevdiği muhabbet kuşu Fikri ile ziyaret ediyor (Fot


ADANA (A.A) - Erzincanın Kemah ilçesinde teröristler tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Abdullah Aydın Emerin annesi Tülay Emer, 4 yıldır her hafta, oğlunun kabrini çok sevdiği muhabbet kuşu Fikri ile ziyaret ediyor.
     Kurban Bayramı dolayısıyla Asri Mezarlık içindeki Adana Garnizon Şehitliğine oğlunun çok sevdiği 9 yaşındaki muhabbet kuşu Fikri ile gelen şehit annesi Tülay Emer, oğlunun kabrinin etrafını temizleyerek suladı.
     Oğlunun çok sevdiği kuşu kabrinin başucuna koyan anne Tülay Emer, burada şehit oğlu için dua etti.
     Şehit annesi Tülay Emer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun askere gitmeden 5 yıl önce muhabbet kuşunu aldığını, kuşun şu an 9 yaşında olduğunu belirtti.
     Oğlunun Fikri adını verdiği kuşu çok sevdiğini, o yüzden 4 yıldır her hafta kuşu yanna alıp oğlunun kabrini ziyaret ettiğini belirten anne Emer, Oğlum askere giderken bana (anne ben gelene kadar bayrağımı balkondan indirme, kafesimi kuşsuz bırakma) dedi. Ben de 4 yıldır onun emanetine sahip çıkmaya çalışıyorum ve çok sevdiği kuşuyla mezarını ziyaret ediyorum diye konuştu.
     Oğlunun koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu kaydeden Emer, mezarlık ziyaretine oğlunun formasını da yanında getirdiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Şehidinin kabrini kuşu Fikri ile ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER