Seydişehir Devlet Hastanesinde eğitim semineri

Seydişehir Devlet Hastanesinde eğitim semineri


KONYA (A.A) - Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla personelin yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi.
     Seydişehir Devlet hastanesi enfeksiyon hastalıkları uzmanı Halime Betül Şahin, enfeksiyon kontrol hemşiresi Fatma Doğan, el hijyeni, kişisel koruyucu ekipman ve izolasyon konusunda personeli bilgilendirdi.
     Hastane eğitim salonunda gerçekleşen bilgilendirme seminerine hastane personeli katıldı.
     Seminerde personele çalışma ortamında enfeksiyon, kesici-delici alet yaralanmaları, kan ve vücut sıvılarıyla bulaşan hastalıklar, kişisel koruyucu ekipman kullanımı, personel ve hastaların kendilerini nasıl koruyacakları konusunda bilgiler verildi.
     Hizmet içi eğitimler, kalite standartlarının yerleştirilmesi ve korunmasında oldukça önemli faaliyetler olduğunu ifade eden Hastane Başhekimi Dr. Zafer Yüzüak; Bu eğitimler özellikle çalışanların eğitim sürecinden kopmaması, yeni bilgi ve teknolojilerden haberdar olması adına önem arz etmektedir ayrıca vatandaşların hizmetten memnun kalmasını sağlar bunun için personelimizi farklı branşlarda eğitim almalarını sağlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehir Devlet Hastanesinde eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER