Seyhan Baraj Gölünde su altı temizliği

Seyhan Baraj Gölünde su altı temizliği -Dalgıçlar su altından çok sayıda şişe ve otomobil lastiği gibi katı atık çıkarttı


ADANA (A.A) - Adanadaki Seyhan Baraj Gölünde dalgıçlar tarafından su altı temizliği yapıldı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü su altı ekibi ile Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğretim üyelerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte çok sayıda dalgıç Adnan Menderes Bulvarının karşısındaki adadan suya girdi.
     Su altından çıkartılan şişe ve otomobil lastiği gibi çok sayıda katı atık adada sergilendi.
     Etkinliği izleyen Vali Hüseyin Avni Coş, gazetecilere yaptığı açıklamada, su altı polisinin geçtiğimiz günlerde baraj gölünde yaptıkları çekimlerde kirli bir görüntüyle karşılaştıklarını, bunun üzerine böyle bir çalışma yapılmasına karar verildiğini belirtti.
     Çalışmanın bir milat olmasını dileyen Coş, Umarın bundan sonra kimse gölü kirletmez ve atanları da uyarır dedi.
     Coş, etkinliği, Adana Valiliğinin desteğiyle özel bir hastanede tümör ameliyatı olduktan bir süre sonra hayatını kaybeden ve organları 3 hastaya bağışlanan 6 yaşındaki Ali Utku Yücel anısına yaptıklarını sözlerine ekledi.
     Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ile Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibarın da izlediği etkinlikte Türk Chopper Adana Kulübü üyeleri de gösteri sundu.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Seyhan Baraj Gölünde su altı temizliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER