Silifkede usulsüzlük iddiası

Silifkede usulsüzlük iddiası -Röntgen film atık suyunu usulsüz şekilde sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8i sağlık çalışanı toplam 9 kişi, serbest bırakıldı


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde, röntgen film atık suyunu usulsüz şekilde sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8i sağlık çalışanı toplam 9 kişi, serbest bırakıldı.
     Alınan bilgiye göre, Silifke Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Silifke Devlet Hastanesinde röntgen film atık suyunu usulsüz şekilde sattıldığı yönündeki iddia üzerine operasyon başlattı.
     Çalışma kapsamında, radyoloji bölümü doktorlarından Ş.E. ve M.Ç, teknisyenler M.N, Ü.M, M.Ü, B.K, A.B, A.B. ile bir firmada şoför olduğu belirtilen T.Ş. gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğüne götürülen 9 kişi, ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.
     Olayın ardından Silifke Devlet Hastanesi Başhekimlik binası önünde bazı sendikacılar, operasyonu protesto etti.
     Mersin Tabip Odası Temsilcisi Mehmet Antmen, grup adına yaptığı açıklamada, olayın tamamen bir komplo olduğunu savunarak, Devlet Hastanesi Başhekiminin radyoloji çalışanlarıyla arasındaki bir husumet bulunduğunu, operasyonun da bir anlamda intikam alma olduğunu öne sürdü.
     Grup, basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifkede usulsüzlük iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER