Sivassporda Galatasaray maçı hazırlıkları

Sivassporda Galatasaray maçı hazırlıkları -Kırmızı-beyazlı ekibin idmanına, sakatlıkları bulunan Uğur ve Hakan katılmadı


SİVAS (A.A) - Sivasspor, Spor Toto Süper Ligde lider Galatasaray ile 5 Mayısta deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenmana, sakatlıkları devam eden Uğur Kavuk ve Hakan Arslan katılmadı. Futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. İdman, çift kale maçla devam etti.
     Orta saha oyuncusu Erman Kılıç, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi futbol sergilediklerini ve sahadan 4-1 galip ayrıldıklarını söyledi.
     Kılıç, "Son 3 haftada maksimum kazanabileceğimiz puanları kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Türk Telekom Arenada, elimizden gelen bütün mücadeleyi ve Sivassporun nasıl futbol oynadığını göstereceğiz" diye konuştu.
     Kaleci Korcan Çelikay ise uzun bir sakatlık döneminin ardından geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla sahalara döndüğünü belirtti. Bu maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çelikay, Galatasaray karşılaşmasında da forma şansı verilmesi halinde göreve hazır olduğunu ifade etti.
     Çelikay, "Her maça hazır çıkıyoruz, umarım Galatasaray maçında da başarılı oluruz" dedi.
     Ziraat Türkiye Kupasını kazanmak istediklerini vurgulayan Çelikay, "Ligde biraz rahatladık, hedefimiz kupayı kazanmak. Kupayı kazanarak bir ilki gerçekleştirirsek çok seviniriz. Bunun için Trabzonspor maçında elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivassporda Galatasaray maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER